Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare sediu birouri in Zarnesti

Vanzare P+M S.U. : 180 mp Periferie 342 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii proprietate de vanzare Zarnesti Brasov

Detalii imobil: Vanzare active in Zarnesti Brasov, constand in: teren intravilan in suprafata de 5070+1500 mp pe care este edificata, in anul 2008, o constructie cu destinatia sediu birouri P+M pe structura de beton si zidarie din caramida, invelitoare tigla, cu amprenta de 92 mp, ce dispune de 5 camere, 2 bai si o terasa spatioasa. O hala metalica de 627 mp amplasata pe platforma betonata, cu inaltime de 6 m, atelier 200 mp din boltari si lemn in care functioneaza un gater, totul la pretul de 300.000 euro.

Detalii zona: Zona de interes situata la 25 km de Brasov.

Utilitati: Curentul trifazic si apa sunt in incinta, iar gazul si canalizarea sunt la limita proprietatii.

Avantaje: Se poate adapta pentru aproape orice inseamna productie, service, depozit etc.

Detalii Pret: Pretul acestei proprietati de vanzare din Zarnesti, este usor NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.