Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 55.000

De vanzare spatiu comercial Rasnov, central

Vanzare Parter S.U. : 75 mp Central 733 €/mp

Detalii Spatiu de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vanzare spatiu comercial Rasnov, central, compus din 2 incaperi, spatiu depozitare, hol si grup sanitar cu suprafata utila 75 mp si toate utilitatile, la pretul de 55.000 euro. Nu este imbunatatit, ceea ce este convenabil pentru viitorii proprietari, lasand la aprecierea lor amenajarea spatiului in functie de necesitati.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de toate institutiile publice.

Utilitati: Curent, apa, canal, gaz, incalzire cu convector.

Avantaje: Zona foarte buna.

Detalii Pret: Pretul acestui Spatiu de vanzare din Rasnov, zona centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.