Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 50.000

De vanzare teren Rasnov Glajerie

Vanzare Extravilan S.: 5000 mp Periferie 10 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: De vanzare teren Rasnov zona Glajerie, marginit intr-un capat de Raul Mare, suprafata 5000 mp cu o latime de 26,5 m. Terenul este situat langa Fantanita Ilenii este extravilan pasune, intabulat, cu masuratori stereo 70 inscris in ANCPI, pret vanzare 10 euro/mp negociabil.

Detalii zona: Zona destinata constructiilor de case vacanta si pensiuni, pe aici se va face legatura dintre Rasnov si Busteni. Amplasarea este excelenta, cu vedere la M-tii Bucegi si Piatra Craiului.

Utilitati: Curent in zona, apa prin foraj.

Avantaje: Zona cu perspective foarte mari, deosebit de atragatoare pentru constructii exploatare in regim hotelier.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.