Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Diverse imobile de inchiriat sau de vanzare

Cuprins:

Inchirieri apartamente si garsoniere

Spatii de vanzare

Garsoniere de vanzare

In aceasta categorie va propunem toate anunturile si proprietatile din baza de date a agentiei care nu au putut fi sortate dupa zona sau tip in categoriile anterioare. Colaboram cu clientii pentru a oferi spre vanzare sau inchiriere garsoniere, apartamente si spatii comerciale la super oferte de preturi in zona Rasnov, in orasul Brasov si imprejurimi.

Inchirieri apartamente si garsoniere

Inchirieri pe termen lung sau scurt de apartamente si garsoniere in zone rezidentiale, linistite, la preturi corecte si in conditii de maxima siguranta atat pentru proprietar cat si pentru chirias. Ne bazam pe experienta incheierii unor astfel de contracte pentru a reprezenta intr-un mod cat mai transparent interesele ambelor parti implicate.

Imobile de vanzare si inchiriat

  »» Super Oferte !!!

Spatii de vanzare

Prezentam o lista cu spatii comerciale de vanzare in Rasnov si Brasov pentru cei interesati sa inceapa o afacere sau sa extinda o afacere deja existenta. Oferim consultanta si realizam evaluari corecte in functie de potentialul zonei astfel incat pretul final sa fie cel corect atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Odata cu finalizarea autostrazii si deschiderea aeroportului in 2015, astfel de spatii vor deveni o investitie ce isi vor multiplica cu usurinta valoarea.

Garsoniere de vanzare

Garsonierele de vanzare din Rasnov si Brasov sunt optiunea perfecta pentru cei care cauta un refugiu la munte cu un minim de investitie. In momentul actual, garsonierele sunt cea mai profitabila varianta pentru persoanele care nu dispun de un buget prea generos si doresc sa faca trecerea de la chirie la propria locuinta sau planuiesc sa foloseasca spatiul pentru vacante si inchiriere in regim hotelier in restul timpului. Unic Star va sta la dispozitie cu oferte dintre cele mai diverse, in toate zonele si cu toate gradele de imbunatatiri in functie de bugetul si exigentele fiecarui client in parte.

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.