Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Ferma Marcus Covasna de vanzare, deosebita

Vanzare Intravilan S. : 20000 mp Periferie 7.5 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Ferma de vanzare Marcus zona Periferie

Detalii imobil: Ferma Marcus – Covasna de vanzare, formata din teren intravilan 3000 mp, padure 10.000 mp si pasune 7000 mp, proprietate pretabila pentru pensiune, sat de vacanta etc, zona fiind cautata de multi turisti datorita cunoscutei Manastiri de la Marcus. Padurea este imprejmuita cu gard de plasa sudata si amenajata cu adaposturi pentru animale, fanare si saivane, deoarece acum functioneaza ca ferma avizata de ministerul agriculturii. Pe proprietate mai exista o casuta cu 2 camere si baie, incalzire centrala pe lemne, se vinde o afacere nu doar un teren.

Detalii zona: Proprietatea este situata la aproximativ 2 km de Manastirea Marcus si 3 km de Teliu, intro zona de munte cu relief variat, deosebit de atragatoare.

Utilitati: Curentul este pe teren, apa captata din izvoare, fosa septica.

Avantaje: Ferma este deja avizata, astfel se economiseste timp pretios si bani, se vinde o afacere.

Detalii Pret: Pretul acestei proprietati de vanzare din Marcus este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.