Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 16.000

Vanzare Garsoniera in Rasnov Florilor, mobilata

Vanzare Decomandat S.U. : 25 mp Periferie 640 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Garsoniera de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vanzare Garsoniera Rasnov in bloc din caramida construit in 1987, este situata la etajul 4, are suprafata utila de 25 mp, decomandat, balcon. Ca imbunatatiri beneficiaza de tamplarie termopan, usa metalica, parchet, incalzire cu convector, yunkers pentru apa calda. Se vinde mobilata, utilata la pretul de 16.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita la periferia orasului, in apropiere de centre comerciale, la aproximativ 12 km de Brasov si Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire cu convector.

Avantaje: Se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Garsoniere de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.