Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 15.000

Vand Garsoniera Zarnesti, renovata, imbunatatita

Vanzare Semidecomandat S.U. : 30 mp Periferie 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii garsoniera de vanzare Zarnesti zona linistita

Detalii imobil: Vand Garsoniera imbunatatita in Zarnesti cu suprafata utila 30 mp plus boxa de 2.55 mp, izolata interior, inclusiv podeaua cu polistiren extrudat, costurile la intretinere fiind minime. Beneficiaza de incalzire centrala, tamplarie termopan, parchet in camera, usi glisante. Pretul de vanzare este de 15.000 euro. Se poate achizitiona impreuna cu un garaj de 24 mp constructie noua din boltari, caz in care pretul se modifica.

Detalii zona: Zona linistita la periferia orasului, in apropiere de centre comerciale, scoala, gradinita, la aproximativ 20 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canalizare, gaz.

Avantaje: Garsoniera este situata in bloc tip vila din caramida, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestei Garsoniere de vanzare din Zarnesti, zona periferica, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.