Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 22.800

Garsoniera Rasnov confort 1, in vila din caramida

Vanzare Decomandat S.U. : 37 mp Periferie 616 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii garsoniera de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Garsoniera Rasnov compusa din 1 camera, bucatarie, baie, hol, confort 1, cu suprafata utila 37 mp, decomandat, etajul 1. Se afla in bloc tip vila din caramida izolat termic si fonic, beneficiaza de 2 balcoane, centrala proprie, loc parcare. Se vinde mobilata si utilata partial la pretul de 22.800 euro.

Detalii zona: Zona linistita, situata la iesirea din Rasnov spre Zarnesti , langa case, la 3 minute de centrul orasului.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Din balcoane se pot admira muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Detalii Pret: Pretul acestei garsoniere de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.