Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 150

De inchiriat Garsoniera Rasnov, la casa, central

Inchiriere Decomandat 30 mp central 5 €/mp

Imobil tranzactionat

Detalii garsoniera de inchiriat Rasnov zona centrala

Detalii imobil: De inchiriat garsoniera in casa Rasnov, compusa din 1 dormitor, bucatarie, baie, cu intrare separata, mobilata si utilata, dispune de toate utilitatile, curte generoasa. Este situata in zona linistita, in apropiere de centrul orasului, se inchiriaza cu 150 euro/luna plus garantie.

Detalii zona: Zona linistita, in apropiere de centrul orasului si de padure.

Utilitati: Toate utilitatile.

Avantaje: Fiind situata in zona centrala este aproape de institutiile publice, scoala, transport in comun, farmacie, etc.

Detalii Pret: Pretul acestei garsoniere de inchiriat din Rasnov, zona centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.