Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Inchiriere Garsoniera Rasnov, zona centrala

Inchiriere Decomandat S.U. : 30 mp central 4,33 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Garsoniera de inchiriat Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Inchiriere Garsoniera Rasnov, compusa din dormitor, bucatarie, baie, hol, suprafata utila 30 mp, nemobilata. Se afla in zona centrala, la etajul 3, in bloc tip vila din caramida, bucataria este mobilata si utilata, dispune de balcon, pret 130 euro/luna plus o luna garantie.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de scoala, gradinita, piata, transport in comun.

Utilitati: Curent, apa, incalzirea se realizeaza cu convector pe gaz, boiler pentru apa calda.

Avantaje: Este situata in zona centrala, la etaj intermediar.

Detalii Pret: Pretul acestei garsoniere de inchiriat din Rasnov, zona centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.