Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Garsoniera Rasnov de vanzare, zona Florilor

Vanzare Decomandat S.U. : 30 mp Periferie 566 €/m

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Garsoniera de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Garsoniera Rasnov de vanzare, Florilor, in bloc din caramida construit in 1987, este situata la parter, cu suprafata utila de 30 mp, decomandat, compusa din dormitor, bucatarie, baie, hol si debara. Ca imbunatatiri beneficiaza de tamplarie termopan, usa metalica, parchet, usi interior si instalatia electrica schimbate , toate utilitatile. Se vinde nemobilata, la pretul de 17.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita la periferia orasului, in apropiere de centre comerciale, la aproximativ 12 km de Brasov si Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, fara incalzire .

Detalii Pret: Pretul acestei Garsoniere de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.