Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 2.000.000

Hotel Busteni de vanzare, zona Valea Alba

Vanzare P+4E+M S.U. : 1350 mp Periferie 1481 €/mp

Detalii Hotel de vanzare Busteni zona Valea Alba

Detalii imobil: Hotel Busteni de vanzare, zona Valea Alba, dat in folosinta in 2010, P+4E+M, ofera 100 locuri cazare distribuite in 26 camere si 4 apartamente. Fiecare camera este personalizata si beneficiaza de baie si balcon propriu, este dotat si utilat modern, sala mese 60 locuri, sala conferinta 60 locuri, sala protocol, parcare proprie 27 locuri. Hotelul este construit pe un teren de 1070 mp, are suprafata desfasurata 1350 mp si se vinde impreuna cu o vila care beneficiaza de inca 3 dormitoare, bucatarie, 2 grupuri sanitare, pret 2.000.000 euro.

Detalii zona: Hotelul este amplasat in apropierea partiei de schi Kalinderu. Alte atractii turistice din zona: Cabana Piatra Arsa, Cascada Urlatoare, Platoul Muntilor Bucegi si altele.

Utilitati: Toate utilitatile, hidrant si centrala termica pe fiecare nivel, camere supraveghere, sistem alarma pentru incendii, curent trifazic.

Avantaje: Pozitie cu vad, foarte bun raport calitate-pret.

Detalii Pret: Pretul acestui Hotel de vanzare din Busteni, zona Valea Alba, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.