Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 1.990.000

De vanzare Hotel 3* Sinaia 60 locuri cazare lux

Vanzare P+3E+M S.U. : 1070 mp Central 1859 €/mp

Detalii Hotel de vanzare Sinaia zona Centrala

Detalii imobil: De vanzare Hotel 3* Sinaia, P+3E+M, mobilat si utilat lux, pune la dispozitie 60 locuri cazare, sala conferinte, salon mic dejun. Este dat in folosinta in decembrie 2008, materialele folosite si manopera sunt de calitate superioara, camerele sunt spatioase, mobilate si utilate modern. In acelasi stil elegant este si casa scarii, care este placata cu granit , cu balustrade de inox si scari interioare din stejar. Fiecare apartament detine chicineta utilata, centrala proprie . Hotelul dispune de parcare, bar, seif la receptie, loc joaca pentru copii, pret 1.990.000 euro.

Detalii zona: Hotelul este amplasat in apropierea castelului Peles si a manastirii Sinaia, intro zona de unde se poate admira peisajul minunat si splendoarea muntilor Furnica si Baiului.

Utilitati: Finisaje lux, toate utilitatile, incalzire centrala.

Avantaje: Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica proprie si contoare pentru gaz metan si energie electrica.

Detalii Pret: Pretul acestui Hotel de vanzare din Sinaia, zona Centrala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.