Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 3.600.000

Vand Hotel Poiana Brasov, zona centrala

Vanzare S+D+P+2E+2M S.U. : 3000 mp Central 1200 €/mp

Detalii Hotel de vanzare Poiana Brasov zona centrala

Detalii imobil: Vand Hotel Poiana Brasov, lux, constructie 2010 realizata dupa standarde occidentale, pune la dispozitie 108 locuri cazare distribuite in 38 camere si 8 apartamente, spatiu spa cu piscina acoperita, sauna, Jacuzzi, restaurant 120 locuri si terasa inchisa, Sala conferinta, lift, parcare proprie. Hotelul este mobilat si utilat cu rafinament si eleganta oferind conditii excelente si un confort desavarsit. Este construit pe un teren de 2260 mp, suprafata desfasurata este de 3000 mp, pret 3.600.000 euro plus tva. Trei cuvinte spun totul despre hotel: rafinament, lux si eleganta.

Detalii zona: Zona centrala, langa toate atractiile turistice din Poiana Brasov: partii de schi, instalatii de transport pe cablu, centrul de echitatie, terenuri de sport, centre de inchiriat echipamente sportive, biciclete, scutere, etc.

Utilitati: Finisaje lux, incalzire centrala, 2 boilere de 2000 l, rezerva apa 6000 l, grup pompare, dublu placat cu izolatie fonica, parchet stejar, paturi ignifuge, saltele ortopedice, hidrant pe fiecare nivel.

Avantaje: Are in componenta sa tot ce este necesar pentru confortul turistilor: camere spatioase, elegante, restaurant, spa cu piscina, Jacuzzi, sauna; inclusiv pentru turismul de reuniuni si afaceri.

Detalii Pret: Pretul acestui Hotel de vanzare din Poiana Brasov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.