Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 2.400.000

Vand Hotel Predeal, cu restaurant, 60 locuri cazare

Vanzare D+P+3E+M S.U. : 2600 mp Clabucet 923 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Hotel de vanzare Predeal zona Clabucet

Detalii imobil: Vand Hotel Predeal, zona Clabucet D+P+3+M, ofera conditii excelente de cazare si relaxare si o priveliste de vis. Pune la dispozitie 60 locuri cazare in 10 apartamente si 10 camere duble, restaurant 70 locuri, sala conferinta 25 locuri. Respecta criteriile de clasificare pentru un hotel de 4* avand in dotare lift, camere frigorifice, bucatarie profesionala, spalatorie, sala fitness, sauna, jacuzzi. Hotelul este construit pe un teren de 1550 mp, are suprafata desfasurata 2600 mp, toate camerele au balcon cu vedere spre partia de schi, mobilate si utilate cu rafinament si eleganta. Pretul de vanzare este 2.400.000 euro negociabil.

Detalii zona: Hotelul este amplasat in apropierea partiei Clabucet, patinoar, telescaun, ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna. Vara, este un important punct de plecare in excursii si drumetii.

Utilitati: Toate utilitatile: energie electrica, apa, gaz, canalizare, drum accesibil in toate anotimpurile, incalzire centrala gaz, supraveghere video, sistem antiincendiu, antiefractie, centrala termica gaz, internet, cablu, centrala telefonica, parcare proprie.

Avantaje: Fiind construit in anul 2008 este un hotel cu arhitectura moderna, pozitie buna.

Detalii Pret: Pretul acestui Hotel de vanzare din Predeal, zona Clabucet, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.