Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Hotel Bran Sohodol de vanzare, Bradul Inalt

Vanzare D+P+E+2M S.U. : 1100 mp Periferie 454 €/mp

Detalii Hotel de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Hotel Bran de vanzare, zona Sohodol, D+P+E+2M, construit in anul 2000 pune la dispozitie 34 locuri cazare in 13 camere duble si 2 apartamente cu balcoane si bai proprii, restaurant si bar pentru 40 persoane, bucatarie utilata complet, terasa si foisor. Hotelul este construit pe un teren de 4000 mp cu o suprafata desfasurata de 1100 mp, beneficiaza de retea telefonie si internet, instalatie de alarma si senzori fum, parcare proprie. Se vinde la cheie, cu toate avizele de functionare valabile, la pretul de 500.000 euro plus tva.

Detalii zona: Hotelul este amplasat intro zona deosebita unde predomina linistea, aerul nepoluat si specificul zonei de munte, la doar 2 km de Castelul Bran, 10 km de Rasnov si 20 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Incalzire centrala pe gaz si pe lemne, mobila lemn masiv, curent electric transformator propriu, apa curenta si circuit de apa de rezerva din captare proprie, gaz, fosa septica.

Avantaje: Din zona in care este amplasat hotelul se vad toate localitatile invecinate.

Detalii Pret: Pretul acestui Hotel de vanzare din Bran, zona Sohodol, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.