Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 1.950.000

Vand Hotel cu restaurant in Muntii Apuseni

Vanzare D+P+6E S.U. : 3070 mp Periferie 635 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Hotel de vanzare Cluj zona turistica

Detalii imobil: Vand Hotel Baisoara in statiune turistica din Muntii Apuseni , zona atractiva considerata ca fiind a doua cea mai bogata in ozon din Europa. Hotelul pune la dispozitie 108 locuri cazare in 54 camere ce ofera un confort sporit si finisaje superioare. Este construit in anul 1979 pe un teren de 3070 mp, are suprafata desfasurata 3215 mp, dispune de restaurant modern cu 120 locuri, sala conferinta 50 locuri, club 200 locuri, bar de zi, terasa, sala billiard si tenis de masa. Afluxul turistic este mare in special iarna datorita partiei de schi de 1200 mp, care se gaseste in imediata apropiere a hotelului, dar si in celelalte anotimpuri datorita conditiilor excelente oferite pentru petrecerea unui sejur reusit si a aerului bogat in ozon care este benefic in tratarea diferitelor afectiuni ale aparatului respirator, cardio-vascular si chiar nervos. Pret de vanzare 1.950.000 euro.

Detalii zona: Statiune turistica situata la 40 km de Cluj, este una dintre cele mai importante statiuni turistice montane din ansamblul Muntilor Apuseni.

Utilitati: Finisaje moderne, toate utilitatile, incalzire centrala, lift.

Avantaje: Este situat in statiune turistica montana.

Detalii Pret: Pretul acestui Hotel de vanzare din Cluj, zona turistica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.