Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Hotel Moieciu de Jos de vanzare, cu panorama

Vanzare P+4E+M S.U. : 1275 mp central 549

Detalii Hotel de vanzare Moieciu de Jos

Detalii imobil: Hotel Moieciu de Jos de vanzare, zona Cheia, in curs de finalizare, P+4E+M, constructie foarte solida, cu o structura remarcabila, cu arcade minunate si scari din piatra ce te duce cu gandul la fortificatii cu arhitectura nobila. Dispune de restaurant cu terasa spatioasa de unde se poate admira peisajul montan din zona, bucatarie cu spatiu compartimentat pentru respectarea fluxului tehnologic dupa standardele europene, 22 camere generoase cu bai proprii, in total beneficiaza de o suprafata desfasurata de 1415 mp. In spatele hotelului este o terasa consolidata cu piatra ,unde a fost construita o piscina pe radier de beton de 80 cm grosime, cu un volum de 265 mc si sistem de filtrare cu recirculare si iluminare, racordata la sistemul de incalzire general, locuri pentru sezlonguri langa piscina si alte doua terase pe ziduri de piatra, spatiu pentru dus si vestiare. Mai sus, o alee cu ziduri din piatra duce la o cladire locuibila, situata la liziera padurii, compusa din living si bar, 2 camere si doua grupuri sanitare. Toate materialele folosite pana acum , inclusiv tamplaria de geam termopan este de cea mai buna calitate, cu geamuri culisante la restaurant si la barul pentru piscina. Suprafata totala a terenului este de 22.300 mp din care 15.000 mp este padure, o poiana si o coama de deal ce pot fi exploatate pentru diverse activitati creative. Hotelul se vinde in stadiul actual la pretul de 700.000 euro.

Detalii zona: Zona autentica de munte cu aer curat si peisaj magnific, cautata de turistii romani si straini care au descoperit aici avantajul de a fi la poalele muntelui, situata la 30 km de Poiana Brasov si 15 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate instalatiile sunt functionale, canalizarea este conectata la o statie de epurare ecologica, incalzirea se realizeaza cu doua centrale termice cu combustibil solid, cu gazeificare, curent trifazic.

Avantaje: Constructie foarte solida cu arhitectura deosebita, in zona superba. Constructia se poate finisa dupa propriile pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestui Hotel de vanzare din Moieciu, zona Cheia, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.