Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 3.000.000

Vanzare Hotel Predeal, restaurant si spatiu SPA

Vanzare S+P+3E+M S.U. : 2442 mp Periferie 1228 €/mp

Detalii Hotel de vanzare Predeal zona Periferica

Detalii imobil: Vanzare Hotel Predeal, Statiune Montana, S+P+3E+M, constructie 2003, beneficiaza de 92 locuri cazare, restaurant 80 locuri, terasa acoperita 60 locuri, sala conferinta 30 locuri, spatiu spa cu piscina acoperita si sauna, lift, parcare proprie. Camerele generoase, mobilate modern avand toate dotarile necesare, ofera oaspetilor sai conditii excelente de relaxare, iar privelistea incantatoare si aerul ozonat al acestei statiuni sunt cautate si recomandate pentru odihna si recreere. Hotelul este construit pe un teren de 1000 mp, are o suprafata desfasurata de 2442 mp si se vinde la pretul de 3.000.000 euro plus tva.

Detalii zona: Zona foarte apreciata de turisti, atat vara pentru clima racoroasa, cat si iarna pentru practicarea sporturilor de iarna si pentru peisajul superb cu o panorama deosebita spre vaile Timisului si Prahovei, situata la 30 km de castelul Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Finisaje si dotari moderne, tv, frigider, seif, toate utilitatile, incalzire centrala gaz, lift exterior.

Avantaje: Functioneaza cu toate avizele la zi si produce venituri.

Detalii Pret: Pretul acestui Hotel de vanzare din Predeal, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.