Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Hoteluri de vanzare

Hotel Moieciu de Jos de vanzare, cu panorama

Vanzare Hotel Moieciu de Jos, in curs de finalizare, P+4E+M, suprafata 22.300 mp, restaurant, piscina.

Vezi detalii

Vand Hotel cu restaurant in Muntii Apuseni

Hotel 3* de vanzare in statiune turistica din Muntii Apuseni, din 1979, suprafata 3070 mp, restaurant.

Vezi detalii

De vanzare Hotel 3* Sinaia 60 locuri cazare lux

Hotel de vanzare Sinaia, P+3E+M, din 2008, salon mic dejun, sala conferinte, suprafata 600 mp.

Vezi detalii

Hotel Bran Sohodol de vanzare, Bradul Inalt

De vanzare Hotel Bran, zona Sohodol, D+P+E+2M, din 2000, suprafata 4000 mp, pozitie superba.

Vezi detalii

Vanzare Hotel Predeal, restaurant si spatiu SPA

Vanzare hotel 3* Predeal, S+P+3E+M, din 2003, suprafata 1000 mp, piscina acoperita si restaurant.

Vezi detalii

Hotel Busteni de vanzare, zona Valea Alba

Vanzare hotel 3* in Busteni, zona Valea Alba, P+4E+M, 30 camere, din 2010, suprafata 1069 mp.

Vezi detalii

Vand Hotel Predeal, cu restaurant, 60 locuri cazare

Hotel 4* Predeal D+P+3E+M, din 2008, arhitectura moderna, amenajari interioare si finisaje lux.

Vezi detalii
.

Hoteluri de vanzare la munte, in zone turistice


Agentia Unic Star pune la dispozitia clientilor o oferta bogata cu hoteluri de vanzare in zone montane cu un potential turistic imens precum Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, Busteni, Cluj, sau Bran. Baza noastra de date cuprinde doar oferte de exceptie aflate in zone in care procentul de ocupare al locurilor de cazare este singura dovada de care un investitor are nevoie pentru a intelege imensa oportunitate pe care o reprezinta dezvoltarea unei astfel de afaceri.

De ce sa cumperi un hotel intr-o statiune turistica de munte?

Pentru investitorii care dispun de bugetul necesar, un hotel este cea mai profitabila varianta de a intra pe piata afacerilor din domeniul turistic. Pe lista de oferte avem hoteluri de vanzare ce se incadreaza in toate categoriile ca numar de stele si ne asiguram ca gradul de facilitati si confort se aliniaza perfect cu standardele impuse. Suntem pregatiti sa reprezentam interesele clientului astfel incat sa puteti face alegerea perfecta pentru demararea unei afaceri.

In conditiile in care numarul de turisti straini creste anual, zonele in care va stam la dispozitie cu oferte sunt zone cu potential imens, in care preturile unor astfel de constructii vor continua sa creasca iar o investitie in acest domeniu este una de viitor. Zona Brasovului este una in plin curs de dezvoltare ce va avea in curand aeroport si autostrada.

De sa colaborezi cu agentia Unic Star?

Pentru a incheia o tranzactie imobiliara de acest gen este nevoie de o atentie sporita la toate detaliile legate de partea legala si de documentatie. Fiind vorba de sume foarte mari de bani, este extrem de important ca interesele clientului sa fie reprezentate intr-un mod profesional, transparent, cu o mare atentie la detalii. Unic Star pune la dispozitia clientilor experienta de aproape un deceniu pentru a asigura o tranzactie incheiata rapid, in cele mai profitabile conditii pentru client.

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.