Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De inchiriat apartament 2 camere in Rasnov

Inchiriere Decomandat S.U. : 60 mp Central 3.3 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii apartament de inchiriat Rasnov zona Centru Nord

Detalii imobil: De inchiriat apartament modern 2 camere Rasnov , zona centrala, decomandat, situat la etajul 1, suprafata 60 mp. Apartamentul este situat in bloc tip vila din caramida, este mobilat si utilat, are balcon, acces la uscatorie. Se inchiriaza la cheie pe perioada de minim un an cu 200 euro/luna plus garantie 3 luni.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de institutii publice, scoala, gradinita, centre comerciale.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, incalzire centrala.

Avantaje: Se inchiriaza la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de inchiriat din Rasnov, Centru Nord, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.