Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 250

Inchiriere apartament 2 camere Rasnov, la casa

Inchiriere Decomandat S.U. : 90 mp Central 2.77 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de inchiriat Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Inchiriere apartament 2 camere , la casa, in Rasnov , situat la etaj mansardat, mobilat si utilat, compus din living cu bucatarie open space, 1 dormitor, baie si balcon, cu suprafata de 90 mp. Chiar daca este la casa intrarea este separata, dispune de toate facilitatile, televizor, masina de spalat rufe, aragaz, totul este nou si de calitate. Se inchiriaza pe perioada de un an cu 250 euro/luna plus garantie.

Detalii zona: Apartamentul este situat in zona centrala, in apropiere de toate institutiile publice, scoala, gradinita, banci, etc.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, centrala proprie bransata la gaz.

Avantaje: Totul este nou, pret excelent..

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de inchiriat din Rasnov, zona centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.