Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Inchiriere casa Rasnov in cartier rezidential

Vanzare P+E S.U. : 280 mp Primaverii 1.4 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de inchiriat Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Inchiriere casa Rasnov, Cartier Primaverii, P+E, construita in 2006, izolata exterior, mobilata, compusa din living, bucatarie, dinning, baie si terasa la parter, iar la etaj 1 dormitor matrimonial cu baie proprie plus 2 camere si 1 baie. Casa beneficiaza de incalzire centrala, tamplarie termopan, suprafata desfasurata 280 mp, chirie 400 euro/luna, garantie.

Detalii zona: Zona rezidentiala langa padure, liniste si aer curat, la 5 minute ( mers pe jos), de centrul orasului , scoala, gradinita, transport in comun, piata, la 12 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canalizare.

Avantaje: Casa este situata in zona deosebit de frumoasa, se inchiriaza la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de inchiriat din Rasnov, zona Primaverii, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.