Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Rasnov de inchiriat, lux, moderna

Inchiriere P+E S.U. : 350 mp central 3.7 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de inchiriat Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Casa Rasnov de inchiriat, eleganta si confortabila, compusa din doua apartamente pe doua nivele fiecare. Este o casa speciala, amenajata cu mult bun gust, rafinament, o casa care ofera calitate vietii si un stil de viata modern. Dispune de 3 dormitoare generoase, 2 living-uri, 2 bucatarii si 5 bai. Este situata in zona centrala, in apropiere de scoala, gradinita, banci, spatii comerciale, institutii publice. Se inchiriaza pe termen lung cu pretul de 1300 euro/luna, garantie.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa si linistita, in apropierea padurii cu aer puternic ozonat.

Utilitati: Incalzire centrala si panouri solare, toate facilitatile, garaj.

Avantaje: Zona buna, casa moderna, stilata.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de inchiriat din Rasnov, zona centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.