Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Inchiriere casa Rasnov, moderna

Vanzare P+E S.U. : 225 mp Periferie 4.4 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de inchiriat Rasnov zona linistita

Detalii imobil: Inchiriere casa in Rasnov, zona linistita, P+E, compusa la parter din living cu bucatarie inclusa si semineu, inca o bucatarie mica, baie si cu intrare separata 2 camere, baie si hol. La etaj dispune de 5 dormitoare si 3 bai. Casa este construita in 2008 din caramida, pe un teren de 630 mp, are suprafata desfasurata 245 mp, este izolata exterior cu polistiren de 10 cm, beneficiaza de doua scari de acces pentru etaj si se inchiriaza mobilata si utilata complet la pretul de 1000 euro/luna.

Detalii zona: Zona linistita, in apropiere de padure.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, incalzire centrala.

Avantaje: Se inchiriaza la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei case de inchiriat din Rasnov, zona retrasa, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.