Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 450

Inchiriere spatiu Rasnov diverse activitati

Inchiriere P+M S.U. : 100 mp Central 4.50 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Spatiu de inchiriat Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Inchiriere spatiu Rasnov, zona centrala, proaspat renovat cu suprafata utila 100 mp, pretabil pentru mica productie, depozit ,magazin , sala fitness, club, etc, chirie 450 euro/luna.

Detalii zona: Spatiu amplasat in centrul orasului, la 9 km de Poiana Brasov si 12 km de Bran si Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: gaz, curent, apa, canal, incalzire centrala.

Avantaje: Locatie excelenta, amplasata in zona cu vad bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Spatiu de inchiriat din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.