Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 22.000

Vand Loc de casa in Rasnov, cartier rezidential

Vanzare Intravilan S. : 550 mp Primaverii 40 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vand loc de casa Rasnov in Cartierul Primaverii, intravilan suprafata 550 mp, front 16 m, pozitie buna, situat langa case in cartier rezidential, pret 40 euro/mp.

Detalii zona: Cartier de vile langa padure, zona linistita, in apropiere de Pensiunea Restaurant Max, la 12 km de Brasov si 10 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile langa teren: apa, curent, gaz, canalizare.

Avantaje: Pozitie extraordinara cu peisaj si utilitati.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.