Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 19.650

Vanzare teren intravilan Rasnov Glajerie

Vanzare Intravilan S. : 1310 mp Glajerie 15 €/mp

Detalii teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare teren intravilan Rasnov Glajerie, o parcela de 1310 mp cu front 15 m la drum auxiliar, la pretul de 15 euro/mp , in spate, mai aproape de padure.

Detalii zona: Zona retrasa spectaculoasa, Valea Glajeriei in viitorul apropiat va face legatura intre Rasnov si Busteni, o zona cu mari perspective care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani situata la 15 km de Poiana Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: curent, apa prin forare.

Avantaje: Teren cu PUZ, constructii noi langa teren, zona cu perspective mari.

Detalii Pret: Pretul acestui teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.