Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Bran de vanzare, posibilitate mansardare

Vanzare P+E S.U. : 400 mp Poarta 675 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Poarta

Detalii imobil: Pensiune Bran de vanzare, zona Poarta, P+E, dispune de 14 camere si un apartament, 2 living, 2 bucatarii. Este construita in 2007 din caramida, izolata termic, suprafata totala 730 mp si are o suprafata desfasurata de 400 mp, pod mansardabil, foisor cu gratar, parcare proprie. Pensiunea mai beneficiaza de curte interioara si loc de joaca pentru copii, toate camerele dispun de baie si balcon propriu, se vinde la pretul de 270.000 euro.

Detalii zona: Zona Bran este strans legata de castelul Bran denumit si Castelul lui Dracula, fiind cea mai mare atractie si unul din cele mai vizitate castele din Europa, pensiunea este amplasata la aproximativ 800 m de partia de schi Zanoaga.

Utilitati: Pensiunea dispune de energie electrica, apa, gaz, fosa septica, este marginita de parau, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Locatie situata in apropierea partiei, clientela formata.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Poarta, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.