Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Fundata, moderna si eleganta

Vanzare D+P+2E S.U. : 650 mp Periferie 846 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Fundata zona Fundatica

Detalii imobil: Vand Pensiune Fundata, o locatie de vis, frumoasa si primitoare, D+P+2E, pune la dispozitie 23 locuri cazare in 10 camere cu bai proprii, sala mese spatioasa, sala de relaxare, bucatarie complet utilata, beci, camera tehnica, pod unde se mai pot amenaja inca 2 camere cu bai proprii. Constructia este finalizata in 2013, pe un teren intravilan de 5210 mp si o suprafata utila de 650 mp. Camerele sunt spatioase si luminoase, mobilate si utilate cu eleganta si rafinament, dispun de bai proprii si balcoane. Pensiunea este amplasata intr-o zona ce impresioneaza cu frumusetea si peisajul strajuit de munti, mobila lemn masiv, ofera conditii excelente si modalitati de relaxare si recreere deosebite, beneficiaza de o terasa de unde se poate admira privelistea magnifica a muntilor Bucegi cu crestele îmbracate în zapada sau scaldate de soare. Se vinde la pretul de 550.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Zona cu peisaje superbe ce-ti taie respiratia, insotite de linistea padurilor si muntilor, pensiune amplasata in mijlocul naturii, complet rupta de realitatea oraselor, intr-un cadru natural fascinant.

Utilitati: Instalatia termica dispune de 2 centrale pe lemne cu gazeificare, distributie si pompe pe fiecare nivel, incalzirea este si in pardoseala, apa de la retea, statie epurare proprie, semineu functional si sistem ventilatie.

Avantaje: Afacere la cheie si portofoliu de clienti, clasificare 3 stele emisa de Ministerul Turismului și aviz Ecoturism pentru zona Fundata, toate dotarile și avizele necesare functionarii.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Fundata, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.