Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Moeciu de Jos de vanzare, restaurant

Vanzare P+2E+M S.U. : 450 mp Central 331 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Jos

Detalii imobil: Pensiune Moeciu de vanzare cu restaurant, P+2E+M, construita in 1998, renovata complet in 2008 pune la dispozitie restaurant 60 locuri, 22 locuri cazare distribuite in 8 camere duble, 2 camere single si un apartament, living, bucatarie. Pensiunea are o suprafata desfasurata de 450 mp, mai dispune de spalatorie, uscatorie, birou, o terasa de 100 mp si alta pe malul paraului Turcu, 10 locuri parcare, incalzire centrala pe lemne, pret 149.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte, o destinatie excelenta pentru petrecerea timpului liber, la 2 km de castelul Bran si 25 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Terasa pe malul apei, sala mare pentru evenimente.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Jos, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.