Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Poiana Brasov, 22 locuri cazare

Vanzare D+P+2E S.U. : 800 mp Periferie 650 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Poiana Brasov zona retrasa

Detalii imobil: Vand Pensiune Brasov situata in apropierea statiunii Poiana Brasov, D+P+2E, 22 locuri cazare in 9 camere personalizate si un apartament, sala mese 40 locuri, bar 40 locuri, curte amenajata, parcare 20 locuri. Pensiunea este construita in anul 2004 pe un teren de 1400 mp si are suprafata desfasurata 800 mp. La demisol mai sunt 3 incaperi unde se poate amenaja sauna, Jacuzzi, diverse destinatii. Camerele sunt spatioase, dispun de bai si balcoane proprii oferind un peisaj deosebit asupra zonei, pret 520.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica in plina dezvoltare situata la doar 2 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa, fosa septica, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Este locul ideal pentru cei care doresc liniste si un cadru natural fascinant.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Poiana Brasov, zona retrasa, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.