Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 1.120.000

Vand Pensiune Poiana Brasov, oferta limitata

Vanzare D+P+E+2M S.U. : 2250 mp Central 497 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Poiana Brasov zona centrala

Detalii imobil: Vand Pensiune Poiana Brasov, D+P+E+2M, ofera 66 locuri cazare in 25 camere si 4 apartamente incluse in circuitul turistic plus 3 apartamente de servici, restaurant 100 locuri, sala conferinta 80 locuri, camerele beneficiaza de balcoane si bai proprii si toate dotarile necesare. Pensiunea este construita in 2005 pe un teren de 1600 mp, are suprafata desfasurata 2250 mp, ofera oaspetilor sai conditii excelente de cazare si relaxare, sauna, jacuzzi, terasa cu spatiu amenajat pentru gratar. Se vinde la cheie cu pretul fix de 1.120.000 euro.

Detalii zona: Zona montana de interes national si international pentru practicarea sporturilor de iarna, insa este locul ideal si pentru petrecerea lunilor de vara datorita climei racoroase de munte, un cadru natural fascinant, în care pensiunile si hotelurile cu arhitectura pe cât de variata pe atât de moderna, imprima un plus de pitoresc, eleganta si rafinament.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala, parcare proprie, cablu TV, internet, telefon in fiecare camera.

Avantaje: Pret foarte bun comparativ cu ofertele din Poiana Brasov scoase la vanzare.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Poiana Brasov, zona Centrala este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.