Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Predeal de vanzare, zona Clabucet

Vanzare P+2E+M S.U. : 750 mp Clabucet 1066 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Predeal zona Clabucet

Detalii imobil: Pensiune Predeal de vanzare, zona Clabucet, P+2E+M, ofera 24 locuri cazare distribuite in 10 camere si 1 apartament, sala mese, sala conferinte sau centru inchiriere material sportiv. Pensiunea este data in folosinta in 2006 si are o suprafata desfasurata de 750 mp. Este mobilata si utilata modern, camerele beneficiaza de balcoane si bai proprii, pret 800.000 euro.

Detalii zona: Pensiunea este situata in apropierea partiei Clabucet. Zona este superba, fiind situata intre Masivul Piatra Mare, Masivul Postavarul si Muntii Bucegi, este ideala pentru petrecerea timpului liber, excursii si drumetii.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal, incalzire centrala.

Avantaje: Amplasamentul.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Predeal, zona Clabucet, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.