Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare pensiune 4* Moeciu de Jos, finisaje lux

Vanzare P+2E S.U. : 500 mp Periferie 760 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Moeciu de Jos zona retrasa

Detalii imobil: Vanzare pensiune in Moeciu de Jos, P+2E, ofera 7 camere si 2 apartamente, bucatarie, sala mese. Este construita in 2008 din caramida pe un teren de 1750 mp si are suprafata desfasurata 500 mp. Este dotata si utilata cu rafinament si eleganta, ofera conditii deosebite datorita camerelor generoase si luminoase mobilate modern. Cladirea este izolata exterior si interior, curtea este amenajata cu foisor, balansoar, grill, garaj dublu, este marginita de un parau ce curge in spatele proprietatii, pret 380.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita, in apropierea Cheilor Moeciului, Pestera liliecilor, Cheile Gradistei, este locul ideal pentru excursii montane si drumetii, la aproximativ 5 km de Castelul Bran.

Utilitati: Beneficiaza de incalzire centrala pe lemne si gaz, apa, curent, canal.

Avantaje: Arhitectura deosebita, materialele folosite si manopera sunt de calitate superioara.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Moeciu de Jos, zona retrasa, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.