Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€990.000

Vanzare Pensiune Predeal, 50 locuri cazare lux

Vanzare D+P+2E+M S.U. : 1000 mp Clabucet 990 €/mp

Detalii pensiune de vanzare Predeal zona Clabucet

Detalii imobil: Vanzare Pensiune Predeal zona Clabucet, D+P+2E+M, construita in anul 2007 din caramida ofera 50 locuri cazare in 21 camere duble si 2 apartamente, restaurant 80 locuri, sala conferinte, terasa 60 mp, centru inchiriat material sportiv ce aduce un profit considerabil. Camerele sunt generoase si luminoase, beneficiaza de balcoane si bai proprii, ofera toate conditiile si satisfac cele mai exigente pretentii. Pensiunea are suprafata desfasurata 1000 mp, se vinde la cheie, pret 990.000 euro.

Detalii zona: Zona deosebita datorita faptului ca Statiunea Predeal este situata la cea mai mare altitudine urbana din Romania, cunoscuta pentru practicarea sporturilor de iarna, dar si vara pentru aerul ozonat atat de benefic organismului.

Utilitati: Curent, apa, canalizare, gaz, incalzire centrala.

Avantaje: Pensiune amplasata in apropierea partiei de schi Clabucet, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Predeal, zona Clabucet, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.