Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Bran de vanzare, 30 locuri cazare, lux

Vanzare D+P+E+M S.U. : 920 mp Periferie 320 €/mp

Imobil tranzactionat

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Tohanita

Detalii imobil: Pensiune Bran de vanzare, D+P+E+M, 4 stele, constructie finalizata in 2008 cu 30 locuri cazare lux dispuse in 8 camere duble, 2 camere triple si 2 apartamente, restaurant cu living si semineu la capacitatea pensiunii, terasa acoperita 110 mp. Pensiunea este construita pe un teren de 3000 mp, are suprafata utila de 920 mp, ofera conditii de cazare si relaxare deosebite in camere spatioase mobilate modern, fiecare cu baie si balcon propriu. Turistii pot beneficia de sauna, minisala de sport, foisor generos cu gratar, parcare in curtea pensiunii, pret 295.000 euro neg. Exista posibilitatea sa se suplimenteze suprafata de teren cu inca 1700 mp.

Detalii zona: Situandu-se intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, zona impresioneaza cu frumusetea acestor locuri strajuite de munti. Pensiunea este situata la aproximativ 3 km de Castelul Bran si alte atractii din zona, intrun cadru natural fascinant cu o vedere panoramica de vis.

Utilitati: Incalzire centrala gaz, curent, doua puturi forate, fosa ecologica, bazin de rezerva pentru apa de 3000 l.

Avantaje: Este construita cu fonduri Sapard dupa standarde europene, materialele folosite si manopera sunt de calitate superioara.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.