Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Bran de vanzare, 34 locuri cazare, moderna

Vanzare S+P+2E+M S.U. : 750 mp Poarta 533 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Poarta

Detalii imobil: Pensiune Bran de vanzare , S+P+2E+M, dotata si utilata modern, dispune de 34 locuri cazare distribuite in 10 camere si 3 apartamente, living, bucatarie, receptie, sala mese. Pensiunea este construita in 2008 din caramida porotherm, pe o suprafata totala de 980 mp, suprafata desfasurata fiind de 750 mp. Ofera conditii de cazare si relaxare deosebite in camere spatioase care dispun de balcoane si bai proprii, pret 400.000 euro.

Detalii zona: Pensiunea este situata la 2 km de Castelul Bran, zona cu vad foarte bun in apropiere de partia de schi Zanoaga.

Utilitati: Beneficiaza de curent, apa, fosa septica, gaz, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: este amplasata in zona foarte cautata de turisti, atuul acestei pensiuni este confortul oferit in camerele spatioase.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Poarta, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.