Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Pensiune Bran cu terasa in zona centrala

Vanzare D+P+E+M S.U. : 400 m Central 750 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona centrala

Detalii imobil: Vanzare pensiune Bran, zona centrala, D+P+E+M compusa din 7 camere personalizate cu bai proprii si balcoane, o garsoniera, bucatarie, sala mese, bar. Pensiunea mai dispune de un apartament cu 3 camere pe 2 nivele care nu este inca functional, cablu tv, internet. Este construita din caramida in anul 2008, pe un teren de 742 mp, are suprafata desfasurata 400 mp si o amprenta la sol de 110 mp. Pensiunea se poate vinde cu inca o casa la rosu compusa din 3 camere, living, bucatarie, 3 grupuri sanitare, pensiunea plus casa beneficiind de o suprafata totala de 1867 mp. Pretul pentru pensiune este de 300.000 euro, iar impreuna cu casa pretul este de 420.000 euro.

Detalii zona: Pensiune situata in centru dar in acelasi timp si zona retrasa, aproape de Castelul Bran si Muzeul Satului, la 5 minute de partia de schi Zanoaga si 30 minute de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa, fosa septica, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Se poate achizitiona impreuna cu o casa unde poate locui administratorul fara sa afecteze locurile de cazare din pensiune.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.