Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Pensiune Bran in functiune, moderna

Vanzare D+P+E+M S.U. : 600 mp Central 700 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona centrala

Detalii imobil: Vanzare Pensiune lux in Bran data in folosinta in 2014, cu o suprafata utila de 600 mp, dispune de 9 camere spatioase si 1 apartament, sala de mese la capacitatea pensiunii, bar si sala conferinte cu dotari de ultima generatie, gazduind in cele mai optime conditii organizarea de intalniri, traininguri sau diverse alte evenimente, bucatarie profesionala si un living generos care poate fi transformat in camera. Pensiunea este mobilata si dotata cu rafinament, lux si eleganta oferind conditii de cazare ce satisfac cele mai exigente gusturi, iar curtea in suprafata de 1370 mp amenajata excelent cu banci, sezlonguri, grill, balansoare, cort si mese cu umbrele, ofera turistilor o stare de bine si relaxare maxima, parcare proprie. Pret vanzare 420.000 euro.

Detalii zona: Zona Bran, este cunoscuta drept cea mai dezvoltata zona de turism rural din Romania si datorita Castelului Bran si partiei de ski Zanoaga, atractii turistice care au ajutat, indiscutabil, la dezvoltarea acestei zone.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile: apa, curent, gaz, incalzire centrala si panouri solare care incalzesc apa si apoi este preluata de centrala, consumul de gaz fiind minim. Este posibila distributia caldurii pe segmente, totul a fost gandit de la inceput astfel incat costurile cu intretinerea pensiunii sa fie minime.

Avantaje: Dispune de tot ce este necesar pentru o functionare optima la standarde inalte, clientela formata.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

sau

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.