Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Bran, in functiune, zona superba

Vanzare D+P+E+M S.U. : 1108 mp Central 338 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand Pensiune Bran, cocheta si primitoare, D+P+E+M, constructie finalizata in 2004, pe un teren de 2270 mp si o suprafata desfasurata de 1250 mp. Este clasificata 4 margarete si pune la dispozitie restaurant, 11 camere cu bai proprii, terasa si pe fiecare nivel cate un living. La demisol este o sala de divertisment cu biliard si masa de ping pong, diverse spatii de depozitare, garaj, camera tehnica. Bucataria este complet utilata conform standardelor europene. Separat este sediul administrativ ce detine sala de conferinte cu pian si o camera cu baie proprie. Camerele luminoase, cu mobila din lemn masiv si utilate cu gust si rafinament dispun de bai proprii, raport deosebit calitate pret. Pensiunea este construita cu materiale de calitate superioara, ofera conditii excelente si modalitati de relaxare si recreere deosebite, parcare proprie, pret 375.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Zona Bran, situandu-se intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, impresioneaza cu relieful variat si frumusetea acestor locuri strajuite de munti. Pensiunea este situata in apropiere de Castelul Bran si alte atractii din zona, intr-un cadru natural fascinant cu o vedere panoramica de vis.

Utilitati: Incalzire centrala gaz, curent, apa de la retea, canalizare.

Avantaje: Este construita cu fonduri Sapard dupa standarde europene, in functiune, cu toate avizele la zi.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona turistica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.