Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Bran, moderna, in functiune

Vanzare P+E+M S.U. : 345 mp Periferie 576 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona buna

Detalii imobil: Vand Pensiune extraordinara in Bran, P+E+M, clasificata 4 margarete ce pune la dispozitie o sala de mese generoasa, bucatarie, bar, grup sanitar, la parter ; etajul este compartimentat in 4 camere cu bai proprii din care doua cu balcoane iar la mansarda se gaseste un apartament cu doua dormitoare, living spatios, chicineta si grup sanitar. Pensiunea este construita din caramida in anul 2005 pe un teren de 547 mp, cu suprafata utila 345 mp si se vinde impreuna cu o locuinta pentru administrator compusa din dormitor, bucatarie si baie la parter, iar la etaj doua dormitoare si baie. Este o pensiune moderna ce indeplineste toate conditiile pentru o functionare optima, beneficiaza de foisor, spatiu amenajat pentru gratar, parcare proprie si se vinde la pretul de 199.000 euro.

Detalii zona: Este situata intr-o zona ce atrage cei mai multi turisti care doresc un sejur linistit la munte cu aer curat si peisaj montan superb.

Utilitati: Incalzire centrala racordata la gaz, cablu, internet, frigider in fiecare camera.

Avantaje: Este o pensiune moderna situata intr-o zona cautata de turisti.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona buna, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.