Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Bran Predelut, camere personalizate

Vanzare D+P+2E S.U. : 750 mp Periferie 626 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand Pensiune Bran clasificata 4 margarete, D+P+2E, dispune de 10 camere personalizate si un apartament pentru administrator, restaurant 40 locuri, bucatarie complet utilata conform standardelor europene, sala conferinta 25 locuri, 2 terase amenajate, parcare proprie. Este construita in 2007 din caramida porotherm, izolata exterior, detine o suprafata totala de 3500 mp, suprafata construita 750 mp, amprenta la sol 260 mp. Zona de munte unde este situata, este o oaza de liniste cautata pentru evadarea din aglomeratia urbana, pret 470.000 euro.
Clasa energetica C
Consumul total specific de energie primara 232.59
Indicele de emisii CO2 46.41
Consumul total specific de energie din surse regenerabile 0

Detalii zona: Zona foarte apreciata de turisti cu relief variat, inconjurata de dealuri si munti oferind o priveliste minunata, la 16 km de Poiana Brasov si 800 m de faimosul Castel Bran.

Utilitati: Pensiunea dispune de curent mono si trifazic, apa curenta, gaz, este conectata la o microstatie ecologica proprie de epurare a rezidurilor care are o capacitate de 12000 litri, sistem alarma si monitorizare.

Avantaje: Panorama unica.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor negociabil.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.