Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Bran Predelut zona linistita.

Vanzare D+P+E+M S.U. : 550 mp Predelut 281 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand Pensiune Bran, zona Predelut, D+P+E+M, 18 locuri cazare distribuite in 6 camere si 1 apartament fiecare cu baie si balcon propriu, sala mese, 2 bucatarii, terasa acoperita, sala fitness. Este construita in 2006 din caramida, izolata interior si exterior, pe un teren de 1600 mp, suprafata desfasurata fiind de 550 mp. Pensiunea ofera conditii excelente in camere luminoase dotate modern cu mobila din lemn masiv, curte amenajata cu loc de joaca pentru copii, pret 155.000 euro.

Detalii zona: Pensiunea este situata intro zona cu panorama superba la aproximativ 2 km de Castelul Bran, Muzeul Satului si alte atractii turistice de interes international.

Utilitati: Dispune de incalzire centrala pe gaz si pe lemne,curent, apa, fosa septica.

Avantaje: Dotari, materiale si finisaje de calitate superioara.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.