Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Pensiune Bran Simon, pret bun

Vanzare D+P+E+M S.U. : 450 mp Central 311 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Simon

Detalii imobil: De vanzare Pensiune Bran zona Simon D+P+E+M, situata in zona retrasa la aproximativ 100 m de asfalt, este construita in 2002 si pune la dispozitie 14 camere, sala mese, curte amenajata. Pensiunea este construita pe un teren de 1980 mp, are amprenta la sol 130 mp, este izolata exterior si beneficiaza de incalzire centrala pe lemne, se vinde la cheie cu pretul de 140.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa la poalele muntelui, la aproximativ 100 m de asfalt.

Utilitati: Curent, apa , fosa septica, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Exista posibilitatea de a se achizitiona si in rate.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Simon, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.