Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Pensiune Bran, ultramoderna, retrasa

Vanzare S+P+2E S.U. : 730 mp Periferie 719 €/mp

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: De vanzare Pensiune Bran, S+P+2E, constructie finalizata in 2008, pe un teren de 2250 mp si o suprafata utila de 730 mp. Moderna si eleganta, pune la dispozitie sala mese spatioasa in suprafata de 115 mp, 8 camere de 20 mp fiecare, fiind posibil suplimentarea locurilor de cazare cu paturi pliabile, bucatarie complet utilata si compartimentata conform standardelor europene, 2 apartamente de serviciu, birou, 2 vestiare filtru, camera tehnica, incapere pentru spalatorie, calcatorie si multiple spatii depozitare . Camerele spatioase si luminoase, mobilate si utilate cu gust si rafinament dispun de balcoane si bai proprii, raport deosebit calitate pret. Pensiunea este construita cu materiale de calitate superioara, mobila lemn masiv, ofera conditii excelente si modalitati de relaxare si recreere deosebite, sala fitness, terasa acoperita, foisor cu gratar, pret 525.000 euro negociabil.

Detalii zona: Situandu-se intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, zona Bran impresioneaza cu frumusetea acestor locuri strajuite de munti. Pensiunea este situata la aproximativ 2 km de Castelul Bran si alte atractii din zona, intrun cadru natural fascinant cu o vedere panoramica de vis.

Utilitati: Incalzire centrala gaz, curent, apa de la retea, fosa septica.

Avantaje: Este construita cu fonduri Sapard dupa standarde europene, in functiune, cu toate avizele la zi.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.