Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 640.000

Vand Pensiune Bran, zona centrala 16 camere

Vanzare D+P+2E S.U. : 1350 mp Central 474 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii pensiune de vanzare Bran centru

Detalii imobil: Vand pensiune Bran, compusa din 2 corpuri pune la dispozitie 44 locuri cazare distribuite in 10 camere si 6 apartamente spatioase, mobilate si dotate cu rafinament si eleganta, sala mese 30 locuri, bucatarie dotata si utilata profesional conform standardelor europene, lift pentru bucatarie, sala conferinte 24 locuri, parcare proprie. Beneficiaza de o structura foarte bine gandita din punct de vedere practic existand si posibilitatea de extindere, este construita in 2007 din caramida, pe un teren de 1400 mp si are o suprafata desfasurata de 1350 mp. Pensiunea ofera un confort deosebit si conditii excelente de cazare, dispune de 2 terase, foisor cu gratar, loc joaca pentru copii, pret 640.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona turistica cu renume international datorita vestitului castel al lui Dracula, pensiunea fiind amplasata la cateva minute distanta, la 10 km de Rasnov si 20 km de Poiana Brasov. Ca atractii turistice mai amintim partia de schi Zanoaga, centrul de divertisment Wolf.

Utilitati: Este racordata la gaz, cablu tv, electricitate, apa curenta si canalizare.

Avantaje: Este situata la 500 m de Castelul lui Dracula, cea mai mare atractie a zonei.

Detalii Pret: Pretul acestei pensiuni de vanzare din Bran, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.