Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Pensiune Bran, central, cu crama

Vanzare D+P+2E S.U. : 550 mp Poarta 581 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona centrala

Detalii imobil: Vanzare Pensiune Bran zona centrala, D+P+2E, 17 locuri cazare dispuse in 7 camere cu balcoane si bai proprii, 2 sali mese, sala conferinte de 30 locuri, bucatarie utilata, bar, punct sanitar, terasa, camera frigorifica. Pensiunea este construita in 2007 pe un teren de 500 mp si are o suprafata desfasurata de 550 mp. Amenajata in stil rustic, pensiunea se distinge prin impletirea cu rafinament a modernismului cu traditionalul, poate fi utilizata si ca punct de lucru pentru societatile comerciale, intalniri de afaceri, traininguri, etc, pret de vanzare 320.000 euro. Ca punct de atractie, pe langa renumita partie Zanoaga si castelul Bran, la aproximativ 100 m este un parc medieval, unde va fi instalat un trenulet care va face legatura cu curtea castelului.

Detalii zona: Pensiunea este situata central, la 300 m de Castelul Bran, 10 km de Cetatea Rasnov si 19 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Centrala lemne cu gazeificare de 90 kw, curent, apa, fosa septica.

Avantaje: Constructie solida, izolata termic.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.