Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Bran zona Simon de vanzare, superba

Vanzare D+P+2E+M S.U. : 500 mp Central 498 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Pensiune de vanzare Bran zona Simon

Detalii imobil: O oportunitate rară
Pensiune in Bran zona Simon de vanzare, D+P+2E+M dotata si mobilata lux cu elemente de mobilier ce ofera un aspect original si rafinat, creand sentimentul de a te simti ca acasa si conditii de cazare ce satisfac cele mai exigente gusturi. Pune la dispozitie 9 camere matrimoniale generoase si luminoase cu bai proprii, bucatarie cu tot ce este necesar pentru o functionare oprima si 1 apartament compus din 3 camere, living, 3 bai care poate fi locuit de proprietari sau pus la dispozitia turistilor. Sala de mese impreuna cu living-ul de la parterul imobilului intampina oaspetii cu un decor cald si accent rafinat ce dau valoare pensiunii. La demisol sunt 2 incaperi ce pot lua diverse destinatii: sala fitness, sauna, jacuzzi, etc. Este finalizata si data in folosinta in 2017, construita pe un teren de 656 mp si are o suprafata utila de 500 mp, amenajata si finisata cu materiale si lucrari de calitate superioara. Mai dispune de o terasa unde contactul cu natura creeaza o atmosfera calda si primitoare, parcare proprie. Se vinde la cheie cu pretul de 249.000 euro.

Detalii zona: Zona Bran, este cunoscuta drept cea mai dezvoltata zona de turism rural din Romania. Pensiunea este situata intr-o zona retrasa, linistita unde contactul cu natura creeaza o atmosfera calda si primitoare, la 2 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile zonei, internet. Confortul termic este asigurat de 2 centrale termice racordate la gaz, in cascada, cu distributia caldurii pe niveluri, pentru eficienta si economie de energie.

Avantaje: Trei cuvinte spun totul despre aceasta pensiune: rafinament, lux si eleganta.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Simon, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.