Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Pensiune Tohanu Nou, cu salon

Vanzare P+2E+M S.U. : 825 mp Periferie 418 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii pensiune de vanzare Bran zona Tohan Nou

Detalii imobil: Vanzare Pensiune Tohanu Nou, P+2E+M, 26 locuri cazare lux distribuite in 8 camere spatioase si luminoase si 2 apartamente cu un inalt standard de dotare intrun stil elegant , decorate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, designerii avand in vedere confortul si relaxarea, atat de necesare oaspetilor. Mai pune la dispozitie un salon de 80 locuri destinatii multiple: club, restaurant, organizare de evenimente, conferinte etc, sala divertisment cu jocuri si masa biliard. Pensiunea cu o suprafata desfasurata de 825 mp este mobilata si dotata modern, rafinamentul decorului, amenajarea interioara si exterioara deosebita, sunt motive suficiente pentru a deveni proprietarul acestei pensiuni construita pe un teren de 2000 mp cu curte amenajata, foisor generos, grill, balansoare, trambulina si leagane pentru copii, pret 345.000 euro.

Detalii zona: Branul este cea mai dezvoltata zona de turism rural din Romania, o atractie turistica de renume mondial, datorita Castelului Bran denumit si Castelul lui Dracula, pensiunea este situata in apropierea centrului de divertisment Wolf si al Castelului Bran, la 10 km de Rasnov si 20 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa, fosa septica, dispune de 2 centrale termice cu gazeificare pe lemne, una de rezerva.

Avantaje: Aceasta pensiune apartine de Tohanul Nou, taxele fiind mult mai mici decat celelalte pensiuni din zona Bran.

Detalii Pret: Pretul acestei Pensiuni de vanzare din Bran, zona Tohan Nou, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.